Case: Ett steg in på arbetsmarknaden. Snabbt!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Case: Ett steg in på arbetsmarknaden. Snabbt!</span>

Samla erfarenhet!

Det var på Arbetsförmedlingen jag hittade att Poolia sökte inköpsassistenter till AstraZeneca i Södertälje. Jag registrerade mig på Poolia, blev kontaktad av en rekryterare och fick kort därefter komma på en intervju. Den intervjun resulterade sedan i en till intervju på AstraZeneca.

Jag fick uppdraget och blev uthyrd av Poolia till AstraZeneca i ca 8-9 månader. Därefter fick jag ett erbjudande från AstraZeneca om ett vikariat på ett år, vilket jag tog. Efter den tiden hade jag samlat på mig så pass mycket erfarenhet att jag kunde söka mig vidare.

Nyfiken på vad Poolia kan erbjuda dig? Kolla in våra lediga jobb här!

Jag fick jobb som inköpare och även senare som koordinator på Oriflame Products Sweden som det då hette. Där blev jag kvar i 8,5 år innan jag hamnade på SISAB där jag är idag. Och det har jag Poolia att tacka för. Hade jag inte fått erfarenheten från början hade jag inte varit där jag är idag.

Någon annan som tror, ser och går i god för en

Att arbeta som konsult för Poolia har varit avgörande för mig – för såväl karriären som självförtroendet. Det har varit ovärderligt att ha någon som ser och tror på en samt vet vad man kan och har gjort när man står där utan erfarenhet. Likaså att ha någon som går i god för en, skapar bättre chanser och som kan marknadsföra en på sätt man inte själv kan.

Läs mer om hur du vårdar ditt personliga varumärke här.


Poolia kändes familjärt och tryggt från första intervjun. Min konsultchef fanns vid min sida, stöttade mig och höll mig uppdaterad om hur det gick för mig.
De ordnade även gemensamma träffar där alla konsulter fick komma och nätverka. Ett bra sätt att knyta kontakter och bredda sitt nätverk men också väldigt trevligt.

Som sagt, Poolia gav mig verkligen chansen att visa vad jag gick för, trots att jag inte kunde visa det i CV:t.


/Cissel Mikiver

Därför ska du arbeta som konsult Ladda ner guiden!

Där stod jag som nyexad inköpare, utan erfarenhet och inte något relevant att skriva på mitt CV. Tack vare Poolias konsultuppdrag kunde jag snabbt komma in på arbetsmarknaden, samla på mig en massa erfarenhet för att sedan ha möjlighet gå vidare till nya utmaningar. Jag ska berätta hur det gick till!