Ny IT-chef antar utmaning

Poolia befinner sig i en spännande fas. För att stödja våra kunders utveckling arbetar vi med att ta fram en IT-miljö som stöder Poolias långsiktiga strategi, att bli deras effektivaste samarbetspartner.

Mikael Göransson, Poolias nya IT-chef, har över 20-års erfarenhet från IT-branschen. Hans resa bör-jade på golvet som tekniker och har via en rad olika roller genom åren tagit honom upp till ledande be-fattningar inom IT. Han har varit verksam inom företag som Svenska Bostäder, Centrumkompaniet och nu senast Midroc Europé som är en stor koncern inom Bygg- och Industri branschen.

− Jag är en stor generalist inom IT, med inblick och erfarenheter i allt från utveckling, drift, support-funktioner till projekt och verksamhetsutveckling. Det är sporrande och utmanande att nu få ta ett hel-hetsansvar för alla delar och det i rekryterings- och bemanningsbranschen som är ny för mig, säger Mikael Göransson.

Utvecklingen inom IT och nya arbetssätt ställer högre krav än någonsin på ett företags IT-miljö. Mikaels vision är att alla medarbetare på Poolia ska kunna jobba effektivt med stöd av sina IT verktyg i alla ögonblick då en affär skapas. Tillgänglighet är en nyckelfaktor, att systemen svarar när man behöver dem. BYOD, Bring Your Own Device, är till exempel en tydlig trend som vi måste stötta.

− Poolias ambition är att bli marknadens bästa rekryterings- och bemanningsföretag. Därför ska vi ha de modernaste och mest effektiva verktygen. Jag är trygg i vetskapen om att Mikael Göransson har an-tagit utmaningen och kommer att leda Poolia i arbetet med att framtidssäkra vår IT-miljö, säger Morten Werner, Poolias vd och koncernchef.

Därför lönar det sig att anlita ett bemanningsföretag  Den effektivaste hjälpen vid rekryteringar Ladda ner guiden här