Vi fyller 30 år!

NY-Poolia-30

För 30 år sedan började vi hyra ut och rekrytera kvalificerade ekonomer. Då hette vi Ekonompoolen och några år senare blev vi Poolia. Idag, 30 år senare, är vi fortfarande Poolia – med 1500 medarbetare i tre länder. Det måste firas!

Vi vill fira våra 30 år på arbetsmarknaden genom att blicka tillbaka just 30 år – en 30 year challenge – där vi kommer jämföra då och nu. Kampanjen kommer cirkulera i våra digitala kanaler under hela 2019, så glöm inte att följa oss på LinkedIn eller Facebook!

Följ med oss på en resa tillbaka till 1989 då world wide web blev tillgänglig för alla, när vi letade spännande företag i telefonkatalogen, då vi fortfarande skrev våra CV:n på skrivmaskin och när vi ringde från en telefonautomat när vi var sena till ett möte. En tid när jobb som community manager, webbutvecklare, UX-designer eller SEO-specialist inte fanns på kartan.  

"Även om vi nu är betydligt fler anställda är det härligt att se att det är samma entusiasm bland våra anställda idag, som när jag startade Poolia för 30 år sedan." 

- Björn Örås, Styrelseordförande och grundare Poolia

"Jag har arbetat på Poolia och Uniflex i drygt 20 år och jag tycker det är lika roligt varje gång jag träffar kunder och medarbetare. Att vara delaktig i att matcha rätt person till rätt plats och att se människor växa är oerhört stimulerande."

- Jan Bengtsson, VD och Koncernchef Pooliakoncernen