Vad är fördelarna med att vara konsult hos Poolia?

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Vad är fördelarna med att vara konsult hos Poolia?</span>

Som konsult blir du en uppskattad resurs hos olika arbetsgivare. Du får jobba med kvalificerade uppdrag, ditt arbete värderas högt och du vet hela tiden vad som förväntas av dig*. Vår ambition är att du ska känna dig både trygg och säker i ditt arbete, samtidigt som du hela tiden har intressanta och roliga utmaningar framför dig.

Att jobba som konsult är en bra lösning för dig som vill få en fot in på ett större bolag där du verkligen vill jobba – men också en möjlighet att få prova på många olika arbetsplatser och uppdrag. Oavsett var du jobbar erbjuds du så klart en individuell lön, utifrån marknadsmässig data**. I konsultrollen ingår flera andra fördelar – och många av dessa innebär samma förutsättningar och villkor som vid en fast anställning.


Det här får du när du jobbar som konsult hos Poolia:

  • Tjänstepension
  • Kollektivavtal
  • Konsultchef
  • Försäkringar – allt från tjänsteförsäkring till andra förmånliga försäkringar för både dig själv och din familj vid t.ex. olycksfall eller sjukdom
  • Konsultträffar och kompetensutveckling med andra Pooliakonsulter – tillfällen för nätverkande och utbyte av erfarenhet
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsportal – med massor av erbjudanden inom t.ex. hälsa och hushållsnära tjänster

Stöd från konsultchef under hela anställningen

När du börjar jobba hos oss på Poolia får du en konsultchef som funkar som ditt personliga bollplank i vardagen, oavsett på vilken arbetsplats du är för tillfället. Med konsultchefen kan du prata om alla möjliga frågor som rör din anställning hos oss. Hen känner ofta arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig komma in i nya uppdrag, samt stöttar och följer dig genom hela din utveckling. Med konsultchefen i ryggen kan du alltid känna dig säker i din anställning.

Därför ska du arbeta som konsult Ladda ner guiden!

Trygg anställning med olika uppdragsgivare

Som konsult hos oss omfattas du av kollektivavtal – något som kan låta trist men i själva verket ger dig massor av bra villkor. Vi tycker till exempel att det är självklart att du ska ha rätt lön, övertidsersättning och tjänstepension, så du ska slippa oroa dig för din ekonomi, varken nu eller i framtiden. Och såklart ska du kunna ta semester och få föräldraersättning utan problem. Allt detta ingår i kollektivavtalet!

Vi vill att du ska må bra när du jobbar som konsult hos oss, helt enkelt. Oavsett om det handlar om att du alltid ska kunna vara trygg i resan till och från arbetet, utnyttja friskvårdsbidraget för att testa någon ny träningsform, eller åka iväg på semester med familjen. Likaså ska du känna sig säker på att du har rätt lön och någon att alltid luta dig mot när det gäller din arbetssituation. Det är lika viktigt för oss som för dig.

 

Låter ett konsultuppdrag som något för dig? Ladda då ner vår guide “Därför ska du arbeta som konsult” och läs mer om nästa steg i din karriär. Passa också på att kolla in alla våra lediga jobb just nu!* VOICE 2017, en anonym undersökning som utförs årligen bland alla våra konsulter.
** Poolia jobbar även med lönekartläggning för att förhindra all typ av lönediskriminering.

Som konsult hos oss på Poolia får du både utvecklingsmöjligheter och individuellt stöd. Vi ger dig chansen att utveckla din karriär på olika arbetsplatser, i olika uppdrag – men med samma trygghet som i en fast tjänst.  Här är några av de främsta fördelarna med att vara konsult hos oss!